Trener FMP-a pred Zvezdu: “Trenutno igraju najbolju košarku”

Trener FMP-a Nenad Stefanović izneo je svoja očekivanja pred utakmicu 13. kola ABA lige koju njegov tim igra protiv Crvene zvezde. On je istakao da FMP ovu utakmicu dočekuje maksimalno rasterećeno.

Zahvaljujući izvanrednim rezultatima koje smo napravili u prvih 12 kola, obezbedili smo sebi lepu priliku da u naredna dva meča sa jednim od najboljih timova u ABA ligi odigramo totalno rasterećeno i samo sa velikom željom da se široj košarkaškoj javnosti predstavimo u što boljem svetlu. Crvena zvezda pored toga što je prvak ABA lige i učesnik Evrolige, mislim da trenutno igra najbolju košarku. Ne samo u ABA ligi, već i u Evroligi iz nedelje u nedelju pokazuje da bez ikakvih problema može da pobeđuje najbolje evropske timove i da se nosi sa njima na najbolji mogući način, rekao je Stevanović i dodao:

Njih predvodi jedan od najuspešnijih trenera na ovim prostorima i nema mnogo stvari u kojima su loši, pogotovo defanzivno. Mi ćemo se potruditi da odigramo našu najbolju moguću utakmicu, bez pritiska i da probamo da vidimo gde smo u odnosu na jedan tako kvalitetan tim.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE