Zvezda se pojačava i iz sopstvenih redova

Fudbalere Crvene zvezde nakon ostvarenog velikog uspeha u Ligi Evrope u jesenjem delu sezone, u januaru očekuju pripreme za nastavak sezone, ali i promene igračkog kadra.

Već je stiglo kapitalno pojačanje koje je dogovoreno letos, u vidu jednog od najboljih strelaca u Evropi Norvežanina nigerijskog porekla Ohija Omoidžuanfa.

Međutim, stručni štab je rešio da na prestojećem prvom delu priprema na Kipru, od 13. do 20. januara, isproba i trojicu fudbalera iz omladinskog pogona, odnosno igrača koji su do sada bili na pozajmicama.

Radi se o trojci koju čine Stefan Leković, Ibrahim Mustafa i Vladimir Lučić.

Leković je štoper rođen 2004. godine i nosi kapitensku traku omladinskog tima crveno-belih, dok su ostala dvojica do sada bila na pozajmicama u nižim rangovima.

Ibrahim Mustafa prethodni deo sezone proveo je na pizajmici u Radničkom iz Sremske Mitrovice, u kom je pružao zapažene partije u Prvoj ligi Srbije. Ovaj 21- godišnjak iz Gane ima sjajne fizičke predispozicije, a na pripremama će stručni štab Zvezde proveriti koliko je napredovao na tehničkom planu.

Vladimir Lučić je krilni fudbaler koji je prethodnih godinu dana proveo na pozajmici u IMT-u, takođe članu Prve lige Srbije.

Pored njih, Dejan Stanković će imati priliku da vidi i fudbalere koji nastupaju u Zvezdinoj filijali Grafičaru, koji će takođe biti na ovim pripremama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POKRENUT JE DISCIPLINSKI POSTUPAK: Evroliga saopštenjem odgovorila Atamanu i Panatinaikosu

Košarkaši Panatinaikosa pretrpeli su brejk u prvom meču plej-ofa Evrolige. Makabi je uspeo da se vrati iz dvocifrenog minusa i...

POVEZANE OBJAVE