PREMIJER LIGA: “Boxing day” opravdao očekivanja, 22 gola na četiri utakmice! (VIDEO)

Odigrane su četiri utakmice u popodnevnom programu Premijer lige na popularni “Boxing Day” i viđen je pravi vatromet golova.

U derbiju Mančester siti je sa 6:3 slavio protiv Lestera. Vodili su izabranici Pepa Gvardiole sa 4:0 na poluvremenu, da bi gosti u drugom delu uspeli da smanje na 4:3 za 20 minuta igre. Ipak, Laport i Sterling su uspeli da spreče iznenađenje i veliki preokret.

Siti ostaje prvi na tabeli sa 47 bodova, dok je Lester 10. sa 22 boda.

Arsenal je nastavio sa odličnim partijama i sa 5:0 slavio u gostima protiv fenjeraša Noriča. Strelci su bili dva puta Saka, Tirni, Lakazet i Smit Rou.

Arsenal je četvrti sa 35 bodova, dok je Norič na poslednjem mestu sa svega 10 osovojenih bodova.

Najveći konkurent Arsenalu za četvrto mesto Totenhem slavio je 3:0 protiv gradskog rivala Kristal palasa. Kejn i Lukas Mura su u prvom poluvremenu, u samo dva minuta, doneli prednost domaćima, da bi Son u drugom delu potvrdio 3 boda ekipe Antonija Kontea.

Totenhem ima 29 bodova, ali i dve utakmice manje od Arsenala i nalazi se na 5. mestu, dok Palas ima 20 bodova i nalazi se na 12. mestu.

Sautempton je napravio iznenađenje pošto je kao gost slavio 3:2 protiv Vest Hema. Dva puta su domaći stizali prednost, međutim posle gola Bernadeka nisu mogli.

Tim iz Londona je na 6. mestu sa 28 bodova, dok je Sautempton sa 20 bodova na 14. poziciji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Orlando na +38, Fila i moćni Embid imali odgovor (VIDEO)

Sinoć su se u najjačoj ligi sveta igrala tri duela plej-ofa. Denver je poveo sa 3:0 protiv LA Lejkersa. Orlando...

POVEZANE OBJAVE