Radonjić govorio o partijama Markovića i Vajta, ali i statusu Majka Cirbesa

Crvena zvezda ubedljivo je savladala FMP u Železniku sa 98-74, i tako završila prvi deo sezone ABA lige na prvom mestu, sa skorom 12-1.

Trener crveno-belih sa Malog Kalemegdana Dejan Radonjić ocenio je utakmicu, ali govorio i o statusu Majka Cirbesa, kao i igrama rekonvalescenta Vajta i novajlije Stefana Markovića.

On je pohvalno govorio o današnjem protivniku.

Čestitke FMP na sjajnoj polusezoni, igrama koje su pružali naterali su nas da pristupimo maksimalno ozbiljno. Ekipa FMP je pokazala zašto je na poziciji na kojoj trenutno jeste. U nastavku je sve došlo u našu kontrolu, posebno kada smo ofanzivno odigrali dobro i napravili dobar posao, izjavio je Radonjić.

Potom se osvrnuo na partije novajlija, Erona Vajta i Stefana Markovića.

U rasporedu u kojem smo bili i u kojem ćemo biti nije jednostavno stvari prilagoditi na način koji odgovara interesima tima. Nema vremena za treninge, a plus su obojica imali dosta vremena pauze. Uradićemo sve što je moguće kako bi se došlo do zadovoljavajućeg statusa. Aronu treba još vremena i imaćemo strplenja za njega maksimalno, Stefan je pauzirao još od kraja prošle sezone, ocenio je Radonjić.

Kada je reč o Majku Cirbesu, kome ugovor ističe na kraju godine, trener crveno-belih bio je zakopčan.

Ugovor još nije istekao, kratak je bio strateg Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE