SENZACIJA JANUARSKOG MERKATA: Kristijan Pulišić pred potpisom za italijanskog fenjeraša!

Kristijan Pulišić praktično je izgubio svo poverenje Čelsijevog trenera Thomasa Tuhela

Pulišić i Tuhel se odlično poznaju, ali Nemac smatra da je forma 23-godišnjeg ofanzivca daleko od one koju bi trebao imati prvotimac aktuelnog prvaka Evrope.

Amerikanac hrvatskih korena je na Stamford Bridž stigao sa epitetom naslednika Edena Azara, ali velika očekivanja navijača i klupskih čelnika nije uspeo opravdati.

Kompletna situacija navela je legendarnog Ukrajinca Andreja Ševčenka da uspostavi pregovore sa bivšim klubom i dovede Pulišića u svoju Đenovu.

Đenova je u katastrofalnoj formi, nalazi se na samom začelju italijanske Serije A, a ukoliko želi izbeći ispadanje u niži rang, pojačanja u januarskom merkatu su neophodna.

Ševčenko, svestan mogućnosti svog poslodavca, želi Pulišića isključivo i prvenstveno dovesti na pozajmicu, sa čime su zadovoljni i u Čelsiju.

U slučaju da Amerikanac zadovolji na pozajmici u Đenovi, razgovaralo bi se i o njegovom stalnom transferu, koliko god to nemoguće zvučalo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VANREDNO STANJE U ISTANBULU: Fener krenuo po ikonu Efesa!

Košarkaška sezona ulazi u završnu fazu, a kako se bliži leto kreću i spekulacije oko košarkaških transfera. Tako nam iz...

POVEZANE OBJAVE