Iliev otrkio koliko će Partizan fudbalera dovesti u ovom prelaznom roku

Na promociji kalendara Partizana, sportski direktor crno-belih Ivica Iliev je odgovarao na pitanja novinara i onome što čeka Partizan od nove godine.

Partizan garantovano dovodi pojačanje u veznom redu, siguran je Iliev. Profil novog veziste će biti defanzivnijih karakteristika, ne igrača poput Sejdube Sume.

-Tražimo drugačiji profil. Imamo najveći fond ofanzivnih karakteristika, tu smo popunjeni. Bili smo situaciji da nam u poslednjih pet, šest utakmica pre reprezentativne pauze ne igraju Rikardo, Natho, Marković i Pantić, nosioci… Igrali su mladi umesto njih, novajlije i Partizan na tim pozicijama ima tri postave. Sem tog jednog napadača. Ofanzivni deo se verovatno neće menjati do leta“.

Iliev je otkrio da će u Partizan doći jedan ili dva fudbalera.

Verovatno, da ne kažem sigurno, će doći jedan ili dva igrača, u veznom redu. Ne zbog manjka kvaliteta, nego zbog manjka ljudstva. Imali smo zahtevu sezonu, to nas čeka u drugom delu. Tu nam treba samo broj… Sve ostalo zavisi od eventualnih prodaja i ono što me raduje, za razliku od svih ranijih godina, pa i kada sam ja igrao, svi su imali želju da se okušaju u inostrantvu. Sada svi oni žele da ostanu do leta. To samo govori o njihovoj ambiciji, želji, strasti i ljubavi prema Partizanu. Osećaju da je došao trenutak za istoriju“.

Pojedinim fudbalerima ističu ugovori na leto, jos se ne zna njihova sudbina u Partizanu

-Ističu ugovori na leto, ne sada. Verujem da će dobar deo njih produžiti ugovore, ali moramo da budemo svesni da rezultat kroji sudbine svih nas. Više ćemo znati u aprilu ili maju. Najbolje se igra kad si gladan, sit stomak ume da opusti čoveka,, zaključio je Iliev.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠAMPION NEMAČKE PRIVLAČI PAŽNJU: Brzonogi ofanzivac na radaru premijerligaša?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena okitili su se titulom u Bundesligi, čekajući na to 120 godina. Sada su osim tog trofeja u...

POVEZANE OBJAVE