ZAVOLEO PARTIZAN: Evo šta će Menig uraditi ako Partizan osvoji titulu

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig opisao je svojih prvih šest meseci provedenih u crno belom dresu. On je dao intervju za Telegraf, gde je govorio o raznim temama.

Brzonogi fudbaler rekao je da nije znao puno o Srbiji

– Nisam imao veliko znanje o Beogradu, ali sam pričao o Partizanu sa Lukom Ilićem. On je bio u Tventeu, a ponikao je u Crvenoj zvezdi. Pričao mi je lepe stvari o srpskoj prestonici, o rivalstvu dva kluba kod vas…

Zatim je uporedio Partizan i slavni Ajaks

– Crno-bele i “kopljanike” možete da poredite. Ne bih duboko ulazio, ali je moguće uporediti ih. Partizan i Ajaks su nešto najbolje što imaju Holandija i Srbija. Oba kluba su konstantno pod pritiskom da moraju sve da pobede, da budu najbolji, igraju velike derbije. Moraš mnogo da treniraš.

Menig je rekao koga bi voleo da vidi u dresu Partizana

– To bi bio Vaclav Černi. Češki fudbaler koji je sada u Tventeu, a bio je i u Ajaksu. I on je trebalo da dođe u Partizan, ali se povredio. Bila je to teška povreda, mislim da je devet meseci bio van terena. Mnogo je dobar fudbaler, a i čovek. Rekao mi je, kada se ukazala šansa da ja dođem u Partizan, da je iskoristim. Ko zna, možda se u budućnosti i sretnemo ovde. Možda sledećeg leta.

Sa Rikardom se Menig najbolje razume

– Super je momak. Od prvog dana smo kliknuli. Družimo se, cimeri smo, sedimo jedan pored drugog u autobusu na putovanjima. Mislim da pomažemo jedan drugome. On je sa Zelenoortskih Ostrva, a u Holandiji je mnogo ljudi iz te zemlje i lako smo se zbližili. Ovde smo da pomognemo jedan drugome i najvažnije klubu da ostvari rezultat.

Menig je ljubitelj tetoviranja, pa je rekao je šta će uraditi ako Partizan osvoji titulu

-Počeo sam pre godinu dana sa tetoviranjem, kada sam imao 25 godina. Bio sam odmah u startu navučen. Obećavam. Slobodno napišite, Kvinsi, ako uzme titulu, staviće na telo Partizan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trinkijeri odigrao za crno-bele: Žalgiris bolji od Armanija!

U okviru 32. kola Evrolige košarkaši Žalgirisa savladali su Olimpiju iz Milana rezultatom 87:73. Tim iz Kaunasa koji sa klupe...

POVEZANE OBJAVE