Nevil kritikovao Junajted i Ronalda

Mančester junajted odigrao veoma lošu utakmicu u Premijer ligi. Oni su izbegli poraz u Njukaslu zahvaljujući golu Kavanija na 20 minuta pre kraja i sjajnim odbranama golmana slavnog kluba.

Bivši fudbaler Junajteda, koji sada radi kao konsultant Skaj Sportsa, Geri Nevil, kritikovao je ekipu za koju je nekad igrao.

-Oni se žale jedan na drugoga! Oni su gomila plačljivaca! Gomila! Gledajte ih na terenu, dižu samo ruke, žale se na sve. Iskreno, bili su šokantni u tom prvom poluvremenu, rekao je Nevil.

On je posebno izdvojio dva zemljaka Kristijana Ronalda i Bruna Fernandeša.

-Pričam o govoru tela. Ranije smo to pominjali tokom sezone kada je Ronaldo otrčao u svlačionicu na kraju meča sa Evertonom. Opet je to uradio u Njukaslu. Učinio je isto i u Votfordu kada su svi znali da će Ole biti otpušten. I u Noriču. I Onda imamo Fernandesa koji negoduje. Oni su dva iskusna igrača, to je razarajuće za mlade igrače kada dvojica najboljih igrača sve oko sebe posmatraju kao da nisi dovoljno dobri“, kaže Nevil.

Ono što ga je posebno iznerviralo je to utrčavanje Ronalda u tunel čim je utakmica završena.

-Ne zanima me kako ste igrali. Morate da ostanete i pozdravite navijače posle meča. Priđi im, posebno kad si najbolji igrač sveta i jedan od najvećih svih vremena, zaključio je Nevil.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIJE SE DOMOGAO PLEJ-OFA: NBA liga dodelila nagradu Kariju (VIDEO)

Košarkaši Golden Stejta ove sezone ispali su u prvoj rundi plej-ina NBA lige. Izbacili su ih Sakramento Kingsi, koji su...

POVEZANE OBJAVE