Čović o Jokiću: Sitnice su nas delile da dođe u Zvezdu

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović kao i šansama za povratak srpskih NBA igrača u klub sa Malog Kalemegdana.

On je upitan za kojeg igrača najviše žali što nije došao u Crvenu zvezdu.

Nikola Jokić. Imali smo pregovore i to u vreme kada nije bio ni blizu statusa kakav ima danas, pa čak i u klubu za koji je tada nastupao. Žao mi je, nismo se dogovorili oko nekih detalja i sitnica koje nisu imale nikakve veze sa finansijama, ali je bio vrlo, vrlo blizu našeg kluba. Ko je dugo u košarci poput mene, takvog talenta bez obzira na sve price koje su ga okruživale, prepozna odmah, rekao je Čović za Meridianbet sport

Shodno brojnim povratcima u tim, da li bismo možda u budućnosti mogli da očekujemo da igrači poput Nemanje Bjelice, Bobana Marjanovića i sličnih dođu i eventualno završe karijeru u Zvezdi?


 – Moguće je, ali zavisi i od zahteva stručnog štaba. Jedan od pomenutih je bio vrlo blizu povratka, ali se taj transfer nije ostvario iz razloga koje ne bih navodio ovom prilikom, doveden je u poziciju da nije mogao da ostvari svoju želju i izložen je nepotrebnim pritiscima – kaže Čović i dodaje:

–  Uostalom, sam čin povratka svih tih igrača koji ove godine igraju u dresu Crvene zvezde, ili su igrali prethodnih, govori da smo radili pošteno i postali sredina u koju igrači vole da se vrate. To je uz sve ove trofeje, pobede, možda i najvažnija tekovina sistema koji smo postavili.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE