Radonjić : “Bez dva značajna igrača napadamo Zenit”

Košarkaši Crvene zvezde u okviru Evrolige u četvrtak dočekuju Zenit u Beogradu.

Trener crveno-belih Dejan Radonjiić izneo je očekivanja pred ovaj susret.

Raspored je takav da jako brzo igramo novi meč protiv Zenita. U prethodnom smo igrali jako dobro i slavili, sada nas opet očekuje isti protivnik. Naravno, to će kod njih proizvesti dodatnu motivaciju da i zbog toga izađu na parket i odigraju meč na nivou onoga što mogu. Pokazali su jako puno, imaju samo šest poraza, imaju veliki kvalitet, igraju jako dobro od početka, trenutno su četvrti na tabeli i imaju puno razloga da se nadaju dobrom plasmanu, rekao je Radonjić.

U ekipi Zvezde neće biti Davidovca i Dobrića.

– Moramo da odigramo jako dobar meč. Svesni smo da moramo da budemo u oba pravca veoma kvalitetni, svesni činjenice da i ovog puta igramo oslabljeni, da nam nedostaju dva značajna igrača, Dobrić i Davidovac. Moramo svi dati veći doprinos i još nešto da bismo odigrali dobar meč i da bismo došli do pozicije da možemo da slavimo, kazao je on.

Radonjić smatra da je i jedna od ključnih stvari za ovaj meč podrška Zvezdinih navijača.

Zbog svega toga, očekujem reakciju sa tribina, da nam podrška sutra bude takva da igrači osete mogu više od onoga što su naše mogućnosti. Nadam se i iskren da budem, sutra očekujem najglasniju podršku u ovoj godini, zaključio je Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE