KATALONCI OBJAVILI SENZACIJU: Najskuplji igrač u istoriji Barselone sve dogovorio s italijanskim velikanom

Prema pisanju Sporta, agent najskupljeg igrača u istoriji Barselone sve je dogovorio sa novim klubom, u koji će njegov klijent na leto preći potpuno besplatno po isteku ugovora sa katalonskim klubom.

Usman Dembele (24) je u leto 2017. godine prešao u Barselonu iz Borusije Dortmund u transferu vrednom 135 miliona evra, ali brzonogi Francuz od tada nije igrao ni blizu nivoa koji se očekivao.

Međutim, Barselona ga je mesecima nagovarala da potpiše novi ugovor nadajući se da bi oživljavanjem karijere na Nou Kampu ili Dembeleovom kasnijom prodajom povratila barem jedan deo ogromnih sredstava uloženih u njega.

Barselona mu je nudila novi ugovor uz smanjenje primanja, kakav je zbog teške finansijske situacije u klubu ponudila svim fudbalerima sa kojima želi da nastavi saradnju, ali Dembele je to odbio.

S obzirom na to da mu na leto sledeće godine ističe ugovor sa Barselonom, sada, pola godine pre toga, može direktno pregovarati sa ostalim klubovima o letnjem transferu bez obeštećenja.

Sport tvrdi da je Dembeleov menadžer Musa Sisoko dobio dve zvanične ponude, od Mančester Junajteda i Juventusa, te da je sve dogovorio sa torinskim velikanom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK OSVAJANJA LŠ: Rojs napušta Borusiju, već poznat naredni klub?

Fudbaleri Borusije Dortmund juče su se plasirali u finale Lige šampiona eliminacijom PSŽ-a. Ova sezona biće poslednja za Marka Rojsa...

POVEZANE OBJAVE