Lajović o Novaku Đokoviću

Teniska reprezentacija Srbije svoj prvi meč u novoj godini igra prvog dana 2022. godine kada na ATP kupu igraju protiv reprezentacije Norveške.

U Sidneju ne igra najbolji teniser sveta Novak Đoković, pa će naša reprezentacija biti znatno oslabljena.

Zbog toga Dušan Lajović jeprvi reket Srbije u Australiji. On je za tamošnje medije rekao da ne zna razlog odustajanja najboljeg tenisera sveta

– Ne znam šta je zvanični razlog, možda ATP zna. On je rekao da ne dolazi na ATP kup i da će dati sve od sebe da dođe na Australijan open. Rekao je: “Momci, ne dolazim na ATP Kup, videćemo za Australijan open.” Nije rekao tačno zašto da li dolazi ili ne nego je rekao da čeka da donese odluku – rekao je Lajović i dodao:

– Mi smo znali pre dan i po za ovu odluku. Mislim da smo svi čekali njegovu odluku do poslednjeg momenta, jer nije isto kada nemate najboljeg na svetu u svom timu i kada ga imate, velika je razlika. Kada je Novak u timu očekivanja su mnogo veća i svi su pod pritiskom, pošto on motiviše ceo tim. Sada smo možda malo po strani, to može da bude i dobro za nas.

Protiv Norveške na teren ide prvi Lajović , a rival mu je Viktor Durasović. Taj meč se igra u subotu od 7:30 po našem vremenu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga odredila termine majstorica

Košarkaši Panatainaikosa i Makabija igraće "majstoricu" četvrtfinala plej-ofa Evrolige u utorak od 20.15, dok će se Barselona i Olimpijakos...

POVEZANE OBJAVE