Otkazana još jedna utakmica Premijer lige!

Kako je večeras saopšteno iz Premijer lige, otkazana je još jedna utakmica. U pitanju je meč između  Lestera i Noriča koji je trebao biti odigran 1. januara.

Na zahtev Noriča, Bord Premijer lige je u četvrtak održao sastanak i prihvatio zahtev kluba da utakmica bude odložena zbog problema koje imaju sa brojem zaraženih i povređenih igrača.

Bord je imao mogućnost da ovakvu odluku donese ranije te da tako navijači budu obavešteni unapred. Izvinjavamo se zbog bilo kakvih neugodnosti izazvanih ovim odlaganjem. Liga je svesna da sva odlaganja do kojih je došlo izazivaju nezadovoljstvo navijača i razume frustraciju zbog toga posebno u vreme praznika kada se navijači raduju odlascima na stadione.

Trudimo se da sa ovakvim informacijama izlazimo u javnost što je ranije i jasnije moguće, ali nažalost do odlaganja nekada dolazi u veoma kratkom roku jer bezbednost ostaje naš glavni favorit, stoji u saopštenju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

JOŠ JEDAN PORAZ: Odbojkašice Srbije izgubile od Brazila

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražema je od selekcije Brazila sa 0:3 (15:25, 19:25, 19:25), u četvroj utakmici Lige nacija. Najefikasnije...

POVEZANE OBJAVE