U Zenitu oduševljeni “Delijama”

Košarkaši Zenita ostvarili su pobedu u okviru 18. kola Evrolige protiv Crvene zvezde, a atmosfera u Beogradu tokom utakmice je bila odlična.

Trener gostiju Ćavi Paskval, kao i bek Matijuš Ponitka nahvalili su atmosferu iz Pionira istakavši da je to nešto jedinstveno u Evroligi.

Fantastična utakmica, svaka čast navijačima, nama ovo nedostaje u svim dvoranama u Evroligi, nadam se da bismo mogli da osetimo više ovakvih utakmica i atmosfera. Zvezda je igrala sjajno, borili su se jako, srećni smo što smo pobedili, nadam se da su naše porodice bile ispred TV ekrana, sutra je Nova godina, nadam se da ćemo i u novoj godini igrati dobro i biti u dobrom raspoloženju, rekao je Ponitka.

Takođe, trener ruskog tima Ćavi Paskal nije ostao imun na atmosferu u Beogradu.

Bila je sjajna utakmica za sve navijače, oba tima su mogla da pobede, česstitam Zvezdi, borba za loptu, odbrana za odbranu, fantastična atmosfera, igrati ovde je nešto neverovatno, sa ovim navijačima možete sve da pobedite , kazao je Paskal.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE