NE IDE MU SE ODAVDE: Kanga želi da ostane u Beogradu i posle kraja karijere

Fudbaler Crvene zvezde, Gabonac Gelor Kanga, u intervjuu za “MaxBet sport” otkrio je da i nakon završetka karijere želi da živi u Srbiji, ali se prisetio i pobede nad Ludogorecom.

On je, komentarišući značaj dobijanja srpskog pasoša, otkrio koliko mu se dopada u našoj zemlji.

Kada imate evropski pasoš, to mnogo znači. Čim se pojavila mogućnost, nisam se dvoumio. Moj plan je da posle karijere živim i u Beogradu. Osećam se lepo ovde od kako sam došao i znam da me navijači vole. Imam poštovanje prema njima, a cilj mi je da oni budu srećni posle naših uspeha, izjavio je Kanga.

On je otkrio kako je došlo do njegovog drugog mandata u Zvedi.

Nije mi se išlo u Aziju. U Rostovu mi je bilo lepo, a ovde sam se baš odomaćio. Brzo smo se dogovorili i uspeli smo zajedno da igramo velike utakmice. Mečevi pred punim tribinama su za mene poslastica, rekao je Gabonac.

prisetio se i novog gola Ludogorecu.

Obećao sam ponovo gol u Razgradu, na istoj strani kao pre nekoliko godina. Saigrači su mi pomogli, a to je bila najava prolaza grupe. Borili smo se u Bragi i prvo mesto je lep uspeh. Idemo dalje u nove pobede, poručio je vezni fudbaler srpskog šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRILIKA KARIJERE! Bivši golgeter Partizana u transferu od 30 miliona evra ide u italijanskog velikana?

Nekadašnji golgeter beogradskog Partizana Umar Sadik (27) mogao bi od naredne sezone nastupati u italijanskoj Serie A. Prema pisanju stranih...

POVEZANE OBJAVE