Stanković progovorio o sukobu sa Borjanom!

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković u intervju koji je dao za Telegraf dotakao se i sukoba sa kapitenom crvno-belih Milanom Borjanom.

I treba da budu varnice kada je jaka svlačionica. Ja sam uvek za to. Veliki klub, velika očekivanja, velike su i varnice. Te varnice treba uvek da ostanu u svlačionici. Meni se sviđa kada je reakcija, znači da nam je svima krivo. Ako ne uspemo da pobedimo, znači da nam je svima krivo. Bilo bi baš teško i ružno da se svi istuširamo, da svako ode kući kao da ništa nije bilo i da se pređe lagano preko nekog neuspeha i nepobeđene utakmice. Jednostavno gde je jaka svlačionica, treba da budu i jake varnice, ali da ostanemo grupa kao što jesmo i da idemo napred, da se izvuku pouke, da se izvuku greške, da se ojača kao grupa, a mi smo to toliko puta i pokazali. Što se tiče toga, ja ne brinem nikako. Jaka je i dalje grupa, jaka je svlačionica i treba da bude tako, rekao je Stanković.

O tome da li će u skorije vreme otići iz Zvezde Stanković je rekao:

Ja u Zvezdi poštujem hijerarjiju. Nemam potrebu da se oglašavam preko medija, jer ja imam svoj klub, imam direktora, predsednika, sportskog direktora. Sa direktorom Terzićem uvek sve podelim i uvek sve pričam, tako da i to što dođe, kada radiš u jednom velikom klubu normalno je da se neko raspituje, meni je normalno da se raspituje, ali nikada ne treba da izgubimo sami sebe. Poštujem hijerarhiju i uvek kada se klub oglasi to je za poštovanje. Kao i poslednji put što je bila priča, znači idemo zajedno, idemo do kraja, koliko će to da traje, ne znamo, jer je ipak Crvena zvezda – rezultat. Probaćemo ove godine da idemo na titulu, na duplu krunu, da napravimo još više što možemo u Evropi. Hijerarhiju poštujem i nisam se oglašavao i kada je bilo priča o drugim klubovima. Za mene postoji samo jedan klub, a to je Crvena zvezda, kazao je Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda -TSC, poznati sastavi!

Crvena zvezda i TSC rivali su derbiju trećeg kola plej-ofa Super lige Srbije. Naime, trener Crvene zvezde Vladan Milojević izveo...

POVEZANE OBJAVE