Stigao odgovor: Tuhel o izjavi Lukakua

Nemački trener Tomas Tuhel prokomentarisao je izjavu napadača Romelua Lukakua, koji rekao da se pokajao zbog povratka u London.

Lukaku je prethodne sezone imao vrhunsku sezonu u Interu, sa kojim je osvojio Seriju A, dok je ove sezone skroz van ritma. On je dao samo jedan gol na poslednjih 13 utakmica.

-Želim da se izvinim navijačima Intera jer mislim da ništa od toga nije trebalo da se dogodi, uključujući način na koji sam otišao i kako sam komunicirao sa navijačima. Uvek sam govorio da volim Inter i da ću ponovo igrati za taj klub. Zaista se nadam. Zaljubio sam se u Italiju, rekao je juče Lukaku.

Nakon toga trener Tuhel je odgovorio

-Iskreno, ne sviđa mi se to jer donosi preveliku buku koja nam nije potrebna. Lako je izvaditi reči iz konteksta. Naravno da mi se ne sviđa, ne treba nam i ne pomaže. Razgovaraćemo sa Lukakuom otvoreno iza zatvorenih vrata. Iznenađen sam pošto ne vidim da nije srećan. Baš naprotiv. Ovde smo da vidimo i razumemo šta se dešava sa Romeluom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRILIKA KARIJERE! Bivši golgeter Partizana u transferu od 30 miliona evra ide u italijanskog velikana?

Nekadašnji golgeter beogradskog Partizana Umar Sadik (27) mogao bi od naredne sezone nastupati u italijanskoj Serie A. Prema pisanju stranih...

POVEZANE OBJAVE