Vazura o ciljevima Partizana, o reprezentaciji i Ilievu

Za kraj ove godine, generalni direktor Partizana Miloš Vazura sumirao je svoje utiske. Crno beli su prvi na tabeli, prezimili su u Evropi i u narednoj fazi su Kupa Srbije, godina se zavrsila u sjajnom stilu.

Vazura ističe da je ponosan na broj igrača poniklih u Partizanu koji su igrali u odlučujućoj utakmici protiv Portugala.

Najviše sam ponosan što u sadašnjoj reprezentaciji Srbije, među starterima u Lisabonu na odlučujućem meču za plasman na Mundijal, bila petorica fudbalera koje smo izbacili za vreme našeg mandata u Partizanu. U pitanju su: Pavlović, Milenković, Lukić, Živković i Vlahović. I onda neko kaže kako Partizan radi loše, a mi dali pola članova državog tima koji nas je silno obradovao protiv Portugala. Neće biti da radimo loše. Ne zaboravite da su među Orlovima Aleksandar Mitrović, Matija Nastasić… A to niko ne govori“rekao je u razgovoru za “Mozzart Sport”.

Cilj direktora Partizana nije samo titula, već i Liga šampiona.

-Liga šampiona bi bila spas za Partizan. Podigla bi kvalitet igrača i kluba. Teško je ući tamo, ali ćemo za sezonu imati direktnog učesnika u elitnom takmičenju, još jednog u plej-ofu, tako da nam rastu šanse. Znači nam bilo koje takmičenje da igramo, iako je svima jasno da su nagrade neuporedive, da Liga šampiona donosi duplo više od Lige Evrope i neuporedivo više od Lige konferencije. Ni ovo takmičenje u kome smo sad nije loše“, zaključio je Vazura.

O saradnji sa sportskim direktorom i da li je zadvoljan kako Iliev radi svoj posao, Vazura je rekao:

Sjajno! Najbolji pokazatelj je broj pogođenih novajlija, naročito stranaca. Promašaji su bili minimalni. Čak nas pojedini ljudi iz Evrope pitaju kako radimo, nije im jasno kako uvek pogodimo fudbalere iz uvoza“

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE