ABA: Radonjić pred Split

Košarkaši Crvene zvezde dajas od 19 časova u okviru 14. kola ABA lige gostuju Splitu. Crveno-beli su trenutno prbi na tabeli dok je Split na začelju sa samo dve pobede.

Dejan Radonjić ističe da njegov tim u Split odlazi sa velikom željom da pobedi uprkos problemima sa povredama

– Želim da iskoristim ovu priliku i čestitam svima Novu 2022. godinu, mnogo zdravlja na prvom mestu svima, puno sreće i uspeha. Već prvi januar proveli smo radno, počeli smo pripreme i odradili trening u Beogradu pred utakmicu u Splitu. Idemo u Split i na tu utakmicu sa željom, uprkos velikim naporima i problemima sa izostancima igrača koji nas uporno prate, da odigramo meč dovoljno dobro da dođemo do novih bodova – rekao je Radonjić.

Plejmejker Stefan Marković izneo je svoja očekivanja

 – Nema lake utakmice u regionalnoj ligi, tako da i ovom meču u Splitu pristupamo veoma ozbilno. Nismo imali mnogo vremena da se oporavimo od utakmice u četvrtak, trenirali smo u subotu, i dalje nam nedostaju neki igrači zbog povreda. Zbog svega toga očekujem maksimalan angažman svih nas kako bi došli do pobede na startu Nove godine, rekao je Marković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: U Lejkersima ponovo ceh platio trener

Posle ispadanja u 1/4 finalu plej-ofa Zapadne konferencije od Denvera, u Los Anđeles Lejkersima su odlučili da ponovo...

POVEZANE OBJAVE