Obradović i Koprivica pred Zadar: Bilo je vremena za rad i oporavak

Košarkaši Partizana drugi krug ABA lige počinju utakmicom protiv Zadra, u Štark areni, sutra od 18 časova.

U prvoj utakmici ovih timova, na startu sezone, Partizan je u gostima slavio sa 78-73.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović naglasio je da Zadar nije ista ekipa sa kojom su igrali prvu utakmicu sezone.

Imaju novog trenera, par novih igrača, igraju na apsolutno drugom nivou u odnosu na meč kada smo se sastali sa njima. Kao i uvek, pripremamo se za prvu utakmicu u godini. Bila je odložena utakmica sa Megom, tako da smo iskoristili to vreme da radimo, iako smo imali dosta igrača koji nisu bili sposobni da prisustvuju treninzima. Srećom, sada je sve u redu tako da očekujem da probamo da odigramo dobru utakmicu, istakao je Obradović.

Centar crno-belih Balša Koprivica je, opet, rekao da i njegov tim tada nije bio uigran i da su sada mnogo bolje pripremljeni.

Imali smo nedelju dana viška zvog otkazane prethodne utakmice tako da smo imali malo vremena za oporavak i pripremu za Zadar. Igralil smo protiv njih prvu utakmicu u sezoni, bili smo tada neuigrani kao ekipa i mislim da ćemo sada biti mnogo bolje pripremljeni za sutrašnji okršaj, ocenio je Koprivica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODLUČENO: Poznato ko sudi derbi između Zvezde i Partizana

Utakmicu polufinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana koja je na programu u sredu, sudiće Miloš Milanović. Mladi arbitar...

POVEZANE OBJAVE