Deki istakao šta očekuje od Falka i Ohija

Trener fudbalera Crvene zvezde govorio je, u intervjuu za “Sportski žurnal”, između ostalog, i o statusu Filipa Falka i prvom zimnskom pojačanju Ohiju Omoidžuanfu.

Opšti utisak javnosti jeste da je Falko jedan od retkih fudbalera srpskog šampiona koji nije opravdao očekivanja u dosadašnjem delu sezone, pa se čak govori i o njegovom potencijalnom odlasku.

Mi smo grupa, zajedno pobeđujemo i gubimo. Falko je ekstremno talentovan. Dobiće svu snagu i pomoć, da bismo iz njega izvukli maksimum, da bude prijatno iznenađenje na proleće. Prošao je kroz povrede, koronu, uspone i padove u formi. Potreban mu je kontinuitet. Može da napravi razliku, što je pokazao na par mečeva, poručio je Stanković.

Legendarni fudbaler, a sada trener crveno-belih, veoma optimistično govori o prvom zimskom pojačanju, napadaču Ohiju.

Stigao je Ohi. Ozbiljno se dokazao u Skandinaviji. Njegova statistika je mnogo jaka. Nadam se da je to samo početak i da će nastavak uslediti u crveno-belom. On je ogromno pojačanje, jasan je bio trener Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGLASIO SE I HANGA: Mislim da je sezona gotova!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet putovaće u podgoricu na duel ABA lige sa Studentskim centrom. Crveno-beli vode sa 1:0 u četvrtfinalnoj...

POVEZANE OBJAVE