VLAHOVIĆU NIJE DOSTA: Želim da budem najbolji na svetu i dajem još više golova!

Fudbaler Fiorentine Dušan Vlahović, koji je u upravo završenoj kalendarskoj godini oborio više od 60 godina star klupski rekord po broju golova, a u istoj kategoriji se izjednačio sa Kristijanom Ronaldom u Seriji A, govorio je za praznično izdanje “Politike” o svojim uspesima, ali i o daljim ciljevima.

On je na pitanje o ciljevima za 2022. godinu pucao od optimizma.

Želim da 2022. bude još bolja od prethodne, da budem najbolji na svetu i da dajem još više golova, da Fiorentina bude stalno u vrhu italijanskog fudbala, poručio je srpski napdač.

On je otkrio i kakav je osećaj kada, kao 21-godišnjak, sustigne Kristijana Ronalda po broju golova.

Uspeh u fudbalu uvek zavisi od glave. Često umem da kažem da, kada je reč o preprekama na putu ka željenom uspehu, obično smo sami sebi najveći neprijatelji. Sada kada je, verujem, taj najteži put pređen, mogu da kažem, bar što se mojih planova tiče, da sam uspeo u svemu što sam postavio kao cilj, izjavio je Vlahović, pa dodao:

Međutim, spadam u grupu onih ljudi koji se nikada ne zadovoljavaju trenutnim stanjem. Uvek tražim više, to mi je u prirodi. Možda sam mogao i više i bolje, ali svakako, mnogo mi znači što sam stigao Ronalda. Biti danas rame uz rame sa takvim fudbalerom svakako je velika čast, rekao je fudbaler koji je jedan od najtraženijih u Evropi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE