Nastavlja se: Zvezdan Terzić odgovorio Borjanu

Generalni direktor Crven zvezde, Zvezdan Terzić osvrnuo se na problem oko statusa kapitena tog kluba Milana Borjana.

Terzić u intervjuu za Informer rekao da je želja svih u klubu da Borjan završi karijeru u Zvezdi

-Ozbiljan smo klub i ako igrači imaju pretenzije da budu ozbiljni i profesionalni, ne može se komunicirati preko društvenih mreža. To je neprofesionalno. Borjan je kapiten ekipe, lider svlačionice, igrač koji je mnogo dao Crvenoj zvezdi i ja bih voleo da Borjan završi u Crvenoj zvezdi. Sa svoje pozicije, učiniću sve da on karijeru završi u Zvezdi. Da li će to učiniti ili ne, da li će produžiti ugovor… On ima još godinu i po dana ugovora, rekao je Zvezdan Terzić

Iako je Borjan tražio odlazak, Terzić ne strahuje za odlazak kapitena

-Praksa u Crvenoj zvezdi je da godinu dana pre isteka ugovora potpisujemo nove. To je praksa bila i sa Ivanićem, Kataijem, ostalim igračima. Tako će biti sa Borjanom i nigde ne žurimo, Zvezda nikad nije potpisivala takve ugovore. Kancelarija generalnog direktora je mesto gde se priča o tome. Ne znam kome je on pomenuo produžetak? Postoji princip rada Crvene zvezde i to je tako. Kažem, ja kao generalni direktor ću učiniti sve da Borjan ostane. On je potreban ekipi. Bio je ovde pre mesec dana i rekao da ima neku ponudu iz MLS. Rekao sam mu ‘Borjane, ne možeš da ideš nigde’. Potreban je Crvenoj zvezdi, poručio je Terzić.

Direktor je najavio kazne zbog društvenih mreža

-Ne može niko da vrši pritisak na Crvenu zvezdu. Zvezda ne funkcioniše na način da neko napravi lažnu frku, pa dobije ugovor. Dok sam ovde to se neće dešavati. Novi ugovor moraš da zaslužiš ponašanjem, profesionalizmom, da sve strukture u klubu shvate da si dobrodošao. Katai, Ivanić, Borjan, Dragović… Da neko vrši pritisak na ovako veliki klub… Nećemo da ličimo na mali klub“.

Pravna komisija Crvene zvezde već je spremila dopunu disciplinskog ugovora koja će regulisati ponašanje načih igrača i njihovih porodica na društvenim mrežama. Generalno, društvene mreže su zlo, a mi moramo da se ponašamo u skladu sa veličinom kluba. Nećemo sa članovima porodica komunicirati preko društvenih mreža. Ne pada nam na pamet. Zna se hijerarhija, zaključio je generalni direktor Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Modrić u italijanskom gigantu? Ako pitate legendu, to bi bio pun pogodak!

La Gazeta delo Sport objavila je intervju sa legendarnim hrvatskim napadačem Alenom Bokšićem. Naime, jedan od klubova za koje je...

POVEZANE OBJAVE