Obradović posle pobede nad Zadrom posebno istakao dvojicu pulena

Košarkaši Partizana počeli su godinu na dominantan način, pobedom nad Zadrom od 103-72.

Trener crno-belih Željko Obradović prokomentarisao je utakmicu, kao i partije novajlije Matijasa Lesora i istaknutih pojedinaca na ovoj utakmici.

Rekao sam u najavi da je Zadar drugačija ekipa u odnosu na pre nekoliko meseci. Falili su neki igrači i oslabljeni su se držali u utakmici sve do treće četvrtine. Čestitam na tome. Igrali smo u dobrom ritmu, trudili smo se u pauzi koju smo imali da ubrzamo igru i više igramo u tranziciji. Večeras smo to na trenutke veoma dobro radili, rekao je Obradović.

On je posebno istakao zadovoljstvo partijama Radeta Zagorca i Rodionsa Kurucsa.

Mogu da izrazim zadovoljstvo kako je Rade odigrao. Teško je igrati meč, a da se nijedna lopta ne promaši. Još bitnije je kako se on bacao za loptu na parketu, kako je stvarao prilike saigračima. On ima kvalitet, nije zaboravio da igra, poručio je Žoc, pa dodao:

Još jedan igrač je odigrao izvanredno – Kuruc. Od njegaočekujemo još mnogo da pomogne timu. Znate da ja ne volim da pričam o tome, sada bi trebalo da pomenem i Koprivicu, ali ova dvojica igrača su se istakla, zaključio je trener Partizana.

Obradović je prokomentarisao i adaptaciju i partiju Matijasa Lesora.

Lesor je imao par dana više treninga, pa smo iskoristili to da se upozna sa načinom igre. Obnovio je neke stvari što se tiče igre, on voli otvoren teren. Ima energiju, agresivnost, odigrao je dobro i nastavićemo da ga koristimo na taj način, ocenio je trener crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sjajne vesti za Real pred meč sa Bajernom!

Kako je danas izjavio trener Reala Karlo Anćeloti, golman Real Madrida Tibo Kurtoa, odsutan sa terena više od osam...

POVEZANE OBJAVE