PAVLOVIĆ O PARTIZANU: To je klub koji zaslužuje da konstantno bude u Evroligi

Košarkaši Partizana, večeras dočekuju Split u 15. kolu ABA lige.

Sa povratkom Željka Obradovića u Srbiju, na mesto trenera crno belih, oni do sada imaju solidnu sezonu.

U vrhu su ABA lige, i svoje grupe Evrokupa.

Nekadašnji košarkaš crno belih, Saša Pavlović, komentarisao je Željkov rad, govoreći o željama za nastavak sezone.

Nije bilo lako. Ostoja je došao u veoma teškoj situaciji, bilo je i uspona i padova ali ostali smo svi zajedno. Dali smo svi sve od sebe i iskreno mislim da Partizan van terena izgleda nikad jače. Mnogo jak Upravni odbor, velikih mogućnosti. Imamo najboljeg trenera u Evropi, ekipa izgleda fenomenalno i samo reči hvale. Čast mi je što sam i dalje deo toga. Kad god je Partizan u pitanju na bilo koji način da mogu da pomognem, velika mi je čast. – rekao je on, u razgovoru za B92.

Smatra da će sa dolaskom Obradovića, biti i boljih rezultata:

Potrebno je strpljenje, dosta rada. Dolaskom Željka svi očekuju titule. U Partizanu mi iskreni navijači uvek očekujemo da budemo prvi na svim tabelama. A sada su ta očekivanja dosta realnija ali trebaće vremena. Treba da se složi dosta kockica, ekipa se upoznaje ali pod vođstvom takvog trenera bez sumnje će doći do rezultata. Jeste. Evroligu Partizan očekuje i radi se na tome i na terenu i van terena. Mislim da se polako sklapaju kockice. Partizan je klub koji zaslužuje da konstantno bude u Evroligi. Malo je nedostajalo rezultata poslednjih godina, ali ide u tom smeru i pozitivna su očekivanja i baš optimistična.

Komentarisao je i trenutni roster Partizana:

Sviđa mi se kompletna ekipa. Ne bih izdvajao nikoga posebno ali ima dosta dobrih, mladih igrača. Evo Madar je fenomenalan igrač, to svi vide. Veliki talenat, veliki potencijal ali naravno, mora mnogo da se radi da bi postao ono što može da bude. Glas je sve iznenadio, stvarno igra fenomenalno iz utakmice u utakmicu deluje kao da napreduje. Panter je tu lider ekipe i dosta znači, vidi se kada ne igra koji je to manjak na terenu. Pa Dangubić koji igra fenomenalno i onako kako treba da se igra za klub kao što je Partizan. Koprivica mladi od koga se to nije očekivalo odmah, i on deluje kao da napreduje svaku utakmicu. Što se mene tiče sve izgleda fenomenalno, kao i uvek. Ali ovo je stvarno nešto što daje veliku nadu svima nama. – zaključuje Pavlović.

Meč Partizana i Splita, igra se večeras od 18:45 u Štark areni.

Foto: KK Partizan NIS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE