IMA NADE ZA RUKOMETAŠE: Napravljen značajan kompromis!

Zbog brojnih slučajeva zaraze koronavirusom među rukometnim reprezentacijama, a među kojima je možda i najviše pogođena naša, počelo je da se govori i o odlaganju Evropskog prvenstva, koje bi trebalo da počne 13. januara.

Ipak, EHF je shvatio da je vrag odneo šalu i rešio da napravi značajan kompromis. Obavezan karantin nakon otkrivene zaraze koronavirusom je smanjen sa 14 na 5 dana, tako da bi potencijalno i igrači koji bi se zarazili na samom prvenstvu, mogli da ga nastave.

Ovo je svakako dobra vest za naše momke, jer je virus identifikovan kod čak šestorice rukometaša – Vladimira Cupare, Bogdana Radivojevića, Stevana Sretenovića, Ilije Abutovića, Dragana Pešmalbeka i Nemanje Zelenovića, ali i kod selekotora Tonija Đerone, čiji dolazak na klupu je značio i preporod našeg nacionalnog tima.

Zaraženi su takođe i trener golmana Dimitrije Pejanović, nekada takođe reprezentativac, fizioterapeut Petar Radulović i šef delegacije Milorad Krivokapić.

Evropsko prvenstvo počinje 13. januara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MATEO PRED GOSTOVANJE ZVEZDE: Da radimo, takmičimo se, i pobedimo

Košarkaši Real Madrida odavno su obezbedili prvo mesto nakon ligaškog dela Evrolige. Sutra u 32. rundi dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet....

POVEZANE OBJAVE