KK Partizan ima novog sponzora!

Košarkaški klub Partizan ima novog sponzora. Naime, reč je o AdmiralBetu koji je deo kompanije za priređivanje i proizvodnju igara na sreću Novomatik, čije ime asocira na tradiciju, kvalitet i prisutnost na svim meridijanima. 

Obećali smo, i ispunili, AdmiralBet želi da bude deo najkvalitetnijeg sporta i košarkaškog giganta kada su crno-beli. Naša kompanija je već na ekskluzivno način deo najkvalitetnijeg sporta u regionu i prirodno je da budemo sponzori Partizana, tima sa tradicijom i velikim rezultatima, rekao je CEO kompanije Marko Ribarić.

Predsednik Partizana NIS, Ostoja Mijailović je povodom sklapanja novog partnerstva izjavio:

Veliko zadovoljstvo osećam što je kompanija AdmiralBet postala deo naše crno-bele porodice. Verujem da ćemo zajedno ostvariti sjajne rezultate. Partnerstvo sa AdmiralBet-om donosi dodatnu finansijsku sigurnost i čini naš klub snažnijim. Još jednom ističem zadovoljstvo što privatne kompanije prepoznaju naš rad i žele da nam se priključe. To je pokazatelj da smo kao klub na dobrom putu, izjavio je Mijailović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VELIKI MEČ VEČERAS: Evroliga najavila spektakl Partizana i Olimpijakosa

Košarkaši Partizana igraju još jedan bitan meč za plasman u plej-in Evrolige. Crno-beli dočekuju u Štark Areni Olimpijakos. Na...

POVEZANE OBJAVE