NEIZBEŽNO: Odložena utakmica Zvezde protiv Reala u Evroligi

Utakmica 20. kola Evrolige između Crvene zvezde i Real Madrida, koja je trebalo da bude odigrana u utorak od 19 časova, odložena je zbog velikog broja pozitivnih na Kovid 19 u redovima srpskog šampiona.

Ovu informaciju na zvaničnom sajtu takmičenja potvrdila je i Evroliga. Meč je odložen na zahtev KK Crvena zvezda mts koji nakon novih rezultata nije bio u mogućnosti da obezbedi minumum od 8 igrača za predstojeću utakmicu.

Novi termin biće saopšten naknadno, a prema posebnim regulativama koje su usvojene od strane ECA izvršnog odbora deoničara jedna utakmica tokom pandemije može biti odlagana tri puta.

Podsetimo, nakon novih testiranja koja su obavljena u subotu, identifikovan je novi slučaj Kovida 19 među članovima prvog tima i stručnog štaba, a dugoj listi priključio se i Dejan Davidovac.

Pozitivni na Kovid 19 trenutno su: prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Boškovič, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Hollins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović, Maik Cirbes, Nikola Kalinić i Dejan Davidovac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIO POVEZIVAN SA EVROLIGAŠEM: Selektoru Nemačke stigla unosna ponuda

Košarkaši Nemačke prošlog leta postali su prvaci sveta pobedom u finalu protiv Srbije 83:77. Do trijumfa su stigli bez poraza...

POVEZANE OBJAVE