JOVANOVIĆ POSLE CIBONE: Skokovi u napadu i slobodna bacanja su bili ključni

Košarkaši Mege, pobedili su danas Cibonu, u 15. kolu ABA lige.

Uspeo je beogradski tim da dobije neizvesnu završnicu.

Nakon duela, svoje utiske je izneo njihov trener Vladimir Jovanović:

Čestitam mom timu koji je igrao angažovano do samog kraja, što kod nas često nije slučaj. Borili smo se do samog kraja i zaista moram da čestitam svojim igračima na tome, ali i Ciboni na fer i korektnoj igri i želim im puno uspeha u nastavku sezone. – rekao je on, dodavši:

Utakmica je počela odlično za nas, sa dosta otvorenih šuteva, asistencija na liniji, ali ovoga puta nismo imali kontinuitet. Ušli smo u sivu zonu iz koje smo teško izlazili. Imali smo problema sa postavom jer su mnogi igrači odigrali meč sa samo jednim večernjim i jednim jutarnjim treningom. S druge strane, Cibona je mnogo eksperimentisala sa postavama, igrala je sa pet nižih igrača, dve četvorke i onda su nam pravili velike probleme u igri. Ušli smo u poslednja tri minuta zaostatka, ali koncentracijom u napadu pogađali smo otvorene udarce. Ključni su bili skokovi u napadu i slobodna bacanja. – zaključuje Jovanović.

Mega se trenutno nalazi na devetom mestu.

U narednom kolu treba da odigraju zaostali meč 13. runde sa Partizanom.

Foto: Mega Mozzart/Ivica Veselinov

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Međedović u glavnom žrebu mastersa u Madridu!

Mladi srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u glavni žreb masters turnira u Madridu. On je u drugom kolu kvalifikacija...

POVEZANE OBJAVE