PARTIZANOV SLOVENAC: Svaki meč je privilegija

Košarkaši Partizana, bili su ubedljivi protiv Splita (109:49), u 15. kolu ABA lige.

Crno beli igraju dobru sezonu i u Evrokupu.

Jedan od igrača, koji se posebno istakao je i slovenački bek Gregor Glas.

On je za “Sport klub”, govorio o radu sa Željkom Obradovićem, dolaskom u Partizan i ambicijama tima u ovoj sezoni.

Kada je Obradović potpisao za Partizan, čuo sam od mog agenta da ću možda da dobijem priliku da odem na pripreme da me vidi. To je sve što sam znao. Kada je poziv stigao rekao sam sebi: ‘Dobio si šansu, sada je sve na tebi. Šta bude, biće. Nisam mnogo razmišljao šta može da se dogodi. Bio sam zahvalan što uopšte imam mogućnost da budem sa Partizanom i na treninzima sa Obradovićem. – rekao je on.

Govorio je i o odnosu sa navijačima:

Mislim da je to nešto posebno. Energija i ljubav prema košarci i klubu, u Beogradu, u Srbiji, ali i šire je nešto neverovatno. Mi, igrači, to osećamo na svakom koraku. Za nas je to još veća obaveza da radimo i da na svakoj utakmici damo sve od sebe. Imamo najbolje navijače na svetu. Svaki meč je privilegija, oni su naš šesti igrač.

I o Željku Obradoviću je imao reči hvale:

Nešto što je stvarno izvanredno je njegova posvećenost radu i ljubav prema košarci. Mnogo mu je bitan svaki detalji. Ako je neophodno, ponoviće neki detalj i 100 puta samo zato da napredujemo i budemo bolji.To je nešto što moramo da cenimo. Zahvalni su mu svi igrači koliko vremena radi sa nama kako bismo na kraju dana bili bolji. – zaključuje Glas.

U narednom duelu, Partizan će igrati zaostalu utakmicu 13. kola ABA lige protiv Mege.

Foto: Partizan NIS/ Dragana Stjepanović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE