Čukarički znatno oslabljen počeo pripreme!

Fudbaleri Čukaričkog počeli su sa pripremama nakon zimske pauze, a trener ove ekipe Saša Ilić nije mogao da računa na čak osam fudbalera zbog zdravstvenih problema.

Zbog pozitivnog nalaza na koronavirus prozivku su propustili:

Nemanja Tošić, Miladin Stevanović, Stefan Kovač, Nikola Čolić i Kristijan Belić, kao i prehlađeni Bojan Kovačević i Jovan Lukić, koji iz predostrožnosti nisu bili na prvom treningu. Klub je za sada napustio samo napadač Mihajlo Baić, sa kojim je sporazumno raskinut ugovor, dok će Norman Kempbel doputovati naknadno.

Na prvom treningu su bili:

golmani: Nemanja Belić, Đorđe Petrović i Novak Mićović, odbrambeni igrači: Viktor Rogan, Strahinja Tanasijević, Uroš Drezgić, Stefan Šapić, Bojan Roganović, Darko Puškarić, igrači sredine terena: Marko Docić, Asmir Kajević, Srđan Mijailović, Stefan Čolović, Milan Savić, Aleksa Janković, Ibrahima Endijae, Mitar Ergelaš, i napadači: Marko Rakonjac i Đorđe Jovanović. Od omladinaca prvom timu su na startu priprema priključeni golman Lazar Kaličanin, Mihajlo Spasojević, Igor Miladinović, dok su iz BASK-a stigli Aleksandar Kadijević, Dario Grgić, Nikola Petković, Ognjen Ajdar, Andrija Fratrović i Stefan Obradović.

 Čukarički će prvi deo priprema obaviti na stadionu na Banovom brdu, do polaska u Tursku. U Antaliji će fudbaleri ž boraviti od 21. januara do 4. februara, a tamo će odigrati šest kontrolnih mečeva.

 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OBOREN REKORD EVROLIGE: Olimpijakos demolirao Barselonu i izborio majstoricu, srpski centri odlični! (VIDEO)

Košarkaši Olimpijakosa izborili su majstoricu u četvrtfinalu Evrolige, pobedom u četvrtoj utakmici nad Barselonom u Pireju sa 92-58! Grčki tim...

POVEZANE OBJAVE