NOVA GODINA – NOVE IGRE: ISTRAŽI VRHUNSKU PONUDU KLADIONICE MERIDIAN

Nova godina je tu, lista promena je odavno napravljena, ali svi vrlo dobro znamo da se dobre navike ne menjaju i zato i u 2022. godini budite uz najbolji tim – kladionicu Meridian!

Meridian pažljivo osluškuje želje i potrebe svojih vernih igrača, te tako u novoj godini donosi nove igre, vrhunske bonuse, fantastične promocije i ubedljivo najveće kvote na svetu!

Ako još uvek niste deo Meridian tima – odmah se registrujte na zvaničnom sajtu ili putem mobilne aplikacije jer vam automatski stiže 500 dinara za online kladjenje, ali i 500 dinara kazino bonusa.

Onda kada napravite prvi i veoma važan korak u ovoj nezaboravnoj avanturi, budite spremni na svakodnevna iznenađenja jer Meridian je oduvek važio za kuću najvećih bonusa.

Kada govorimo o novim igrama i promocijama, Meridian se konstantno trudi da bude korak ispred svih, pa ćete tako u “moru” fantastičnih igara naći i one koje ovu kladionicu čine neprikosnovenim liderom u priređivanju igara na sreću.

NOVE IGRE:

Meridian je proširio ponudu na nižim fudbalskim ligama. Od sada na meridianbet.rs sajtu možete pronaći sledeće igre:

•           Duple opklade

•           Domaćin/gost ukupno golova

•           Dupla šansa i ukupno golova

•           Pobeda i više golova

•           Domaćin/gost prvo poluvreme ukupno

•           Domaćin/gost drugo poluvreme ukupno

•           Konačan ishod & GG/NG golova

•           Dupla sigurica

•           Poluvreme & GG/NG

I za ljubitelje košarke tu su nove igre: konačan ishod i ukupan broj poena, ishod prve četvrtine, konačan ishod u prvom poluvremenu i ukupan broj poena u prvom delu igre, drugo poluvreme hendikep, drugo poluvreme ukupan broj poena, konačan ishod drugog poluvremena uključujući i produžetke, drugo poluvreme par/nepar…

NOVE PROMOCIJE:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

SREĆNA NOVA GODINA – SREĆNE NOVE IGRE U MERIDIANU!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE