Selektor BiH: Šampionat Evrope već nije regularan

Selektor muške rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine,  Ivica Obrvanrekao je da se predstojeće Evropsko prvenstvo već može smatrati neregularnim zbog problema sa koronavirusom.

Nažalost, situacija je takva, kakva jeste. Smatram da je šampionat Evrope  koji sledi, već u ovom trenutku neregularan, ne samo za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, nego za sve selekcije. Ovo što mi prolazimo sada, prolaze i ostali, čak i gore, tu pre svega mislim na Crnu Goru i Srbiju. Hrvatska takođe ima velikih problema. Prvenstvo će se igrati, ali ja ne smatram da će ono doneti nešto dobro rukometu, rekao je on i dodao:

Moramo se fokusirati i okrenuti onome što nas čeka, a to je prva utakmica Evropskog prvenstva. Očekuju nas dueli sa selekcijama Švedske, Španije i Češke. Daćemo sve od sebe, a ostaje nam da se nadamo da će problem sa koronavirusom biti završeni, zaključno sa poslednjim testiranjem.

On neće moći računati na četvoricu rukometaša koji su pozitivni na koronavirus, a u pitanju su  Elmir Građan, Admir Ahmetašević, Dino Hamidović i Alen Ovčina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Odbojkaši Srbije počinju pripreme za Ligu Nacija

Igor Kolaković, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije, zakazao je početak priprema za VI Ligu nacija 2024. u ponedeljak,...

POVEZANE OBJAVE