BOOST ZA PRVI TIKET! ISTRAŽI ESPORT PONUDU I STIŽE POKLON OD MERIDIANA

Nova godina uvek sa sobom donosi određene promene. Ipak, dobre navike se ne menjaju, pa tako i u ovoj 2022. godini sportska kladionica Meridian nastavlja da iznenađuje vrhunskim promocijama i bogatom ponudom!

Svima je već poznato da Meridian ima najveće kvote na planeti i najveći broj opklada za sve sportove koje možete zamisliti. Ali, da li ste znali da ova kladionica u svojoj ponudi ima kvote za veliki broj global eSports i gaming turnira?

Savršena prilika da poznavanje eSports scene dobro naplatite, bilo da ste gejmer amater ili profesionalac.

Pre toga – obavezno se registrujte na sajtu meridianbet.rs jer tom prilikom dobijate bonus za online kladjenje u vrednosti od 500 dinara.

A ukoliko uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i odigrate svoj prvi tiket koji sadrži isključivo sledeće sportove: Esport DOTA, Esport Counter Strike i Esport League of Legends – na vaš nalog stiže DODATNI BONUS!

Koji su uslovi nove promocije?

Minimalna uplata na tiketu mora biti 200 RSD, a neophodno je da tiket bude uplaćen i rezultovan istog dana kada je napravljen prvi depozit. A onda… na račun stiže bonus u visini uloga na prvom odigranom tiketu, a uplaćuje se automatski sledećeg dana do 14 časova ili 48 sati nakon registracije.

Uslov za odigravanje tiketa:

–           Minimalna uplata na tiketu koji učestvuje u promociji mora biti 200 RSD.

–           Minimalna ukupna kvota 1.5.

–           Minimalan broj parova 3.

–           Neophodno je da tiket bude uplaćen i rezultovan istog dana kada je napravljen prvi depozit.

Dakle, CS:GO, League of Legends, Dota… Meridian pored standardne ponude za ove događaje ima i kvote za klađenje i uživo u toku igre!

Gejmeri koji su dobro upoznati sa eSport scenom sigurno neće imati problem da naprave pobednički tiket. Zato nema razloga da svoje poznavanje gejminga ne naplatite odmah!

Uživaj u eSportu i online kladjenju samo na meridianbet.rs!

NOVE PROMOCIJE:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan počeo meč protestom, Olajinka sa dva gola obradovao “Delije” (VIDEO)

Večiti derbi u okviru Kupa Srbije je u prvom poluvremenu pripao Crvenoj zvezdi. Crveno-beli vode 2:0, a oba gola je...

POVEZANE OBJAVE