LŠ: Odložen meč Benfike i Vojvodine!

Kako je danas preneo odbojkaški Savez Srbije, utakmica trećeg kola Grupe D izmežu odbojkaša Benfike i Vojvodine će biti odložena nakon što su petorica igrača srpskog predstavnika zaražena koronavirusom.

Utakmica je trebalo da se odigra u sredu u Lisabonu, a dogovorom izmedju Evropske odbojkaške konfederacije i dva kluba, odlučeno je da se oba međusobna duela u grupnoj fazi odigraju u februaru u Lisabonu

Meč šestog kola, koji je trebalo da bude odigran u Novom Sadu biće održan 16. februara, a dan kasnije će biti odigran odloženi meč trećeg kola.

Postojale su tri opcije, prva je bila da idemo u sastavu koji imamo na raspolaganju. Druga ponudjena opcija je da meč u Lisabonu bude registrovan 3:0 za Benfiku, pa da drugu utakmicu igramo u Novom Sadu 16. februara, a kao treću mogućnost dobili smo da oba meča igramo u Lisabonu. Ta treća najviše je sportska i daje mogućnost da se na terenu borimo za što bolji rezultat, rekao je trener Vojvodine Slobodan Boškan.

Zaraženi igrači su Luka Čubrilo, Andrija Vilimanović, Radoslav Parapunov, Milan Zečević i Stefan Negić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sadik ponovo oblači crno-beli dres?

Kako prenosi španski “Mas Fichajes“, fudbalski klub Njukasl želi u svoje redove nekadašanjeg fudbalera Partizana Umara Sadika. Oni javljaju da...

POVEZANE OBJAVE