“Orlovi” krenuli na EP, Đerona saopštio spisak putnika

Rukometaši Srbije krenuli su na put u Segedin gde ih očekuje Evropsko prvenstvo koje će se od 13. do 30. januara održati u Mađarskoj i Slovačkoj.

Selektor Srbije, Toni Đerona, saopštio je spisak rukometaša koji kreću u Segedin, gde će naša selekcija u okviru grupe C odmeriti snage sa reprezentacijama Ukrajine, Hrvatske i Francuske.

Na spisku se nalaze: Vladimir Cupara, Milan Bomaštar, Tibor Ivanišević, Mladen Šotić, Uroš Borzaš, Petar Đorđić, Marko Milosavljević, Lazar Kukić, Đorđe Đekić, Miloš Orbović, Mihajlo Mitić, Darko Đukić, Bogdan Radivojević, Mijajlo Marsenić, Dragan Pešmalbek, Živan Pešić i Vukašin Vorkapić.

Stevan Sretenović je dobio negativan nalaz na poslednjem PCR testiranju, pa će posle lekarskih pregleda biti poznato da li se pridružuje ekipi na putu za Segedin. Očekuje se i ishod testiranja i lekarskih pregleda Vanje Ilića.

U prvom kolu Srbija igra protiv Ukrajine. Potom na red dolazi duel sa Hrvatskom, a na kraju grupne faze rival našoj selekciji biće Francuska . U drugi krug idu dve prvoplasirane ekipe.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE