Vesić otkrio: Beograd želi F4 Evrolige

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić otkrio je danas da je Beograd spreman da ponovo organizuje završnicu Evrolige.

On je izjavio za Tv Prva da se u ime Grada Beograda zvanično obratio Evroligi i iskazao interesovanje glavni grad Srbije bude domaćin F4 Evrolige.

– Ja sam se u ponedeljak, u ime grada Beograda, zvanično obratio Evroligi i iskazao sam interesovanje da Beograd ove ili narednih godina bude ponovo domaćin fajnal-fora. Vi znate da smo 2018. bili domaćini i taj F4 je u Evroligi ocenjen kao najbolje organizovani tirnir. Kada pitate klubove ioz EL gde žele da igraju, svi će reći Beograd zato što su se dobro proveli. Imamu lepa sećanja – rekao je Vesić i dodao:

– Ne znam kakve su nam šanse s obzirom na pandemiju, ali pošto smo mi zemlja koja je dosta otvorena i u koju mogu svi da dođu, u kojoj sportistima ne zabranjujemo da dođu kao što se desilo sa Novakom Đokovićem. Mi smo zemlja koja pronalazimo mere između čuvanja javnog zdravlja i da normalno živimo. Mislim da nam šanse nisu male. Mislim da i ove godine imamo šanse ukoliko dođe do poremećaja i da ne mogu da održe završni turnir u zemljama gde postoje veća ograničenja. U svakom slučaju, ako ne bude ove godine biće narednih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE