Zvezda predstavila novog napadača, Mrkela najavio još jedno pojačanje!

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je javnosti novog napadača. U pitanju je Ohij Omoijuanfo koji je u klub stigao krajem prošle godine, a otkrio je kakvi su mu prvi utisci o dolasku u crveno-beli tim.

– Srećan sam što sam ovde, što mogu da pomognem. Želim da osvojimo ligu i Kup i ostavimo dobar utisak. Srećan sam što sam počeo da treniram i uzbuđen sam zbog početka. Ovde veoma vode računa o meni otkako sam došao, rekao je on i dodao:

Kada je Zvezda pozvala, nisam se dvoumio. Znam istoriju kluba. Oni su jedan od najvećih klubova u Evropi i ko ne bi voleo da dođe ovde? Gledao sam njihove partije u Super ligi i Ligi Evrope. Videćemo kako će sve to izgledati, ali pokušaću sve kako bih prestigao napadača Partizana.

Medijima se obratio i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

– Sa njim smo ugovor potpisali još letos. Dugo smo pregovarali sa željom da ga dovedemo na početku sezone. Nismo u tome uspeli. Njegov klub nije bio voljan da ga pusti u letnjem prelaznom roku. U međuvremenu postao je najbolji strelac norveške lige sa 26 golova. Ima kontinuitet davanja golova, i prema mojoj računici dao je preko 120 golova. Stiže nam raspucan strelac i nadam se da će i u Crvenoj zvezdi biti jednako uspešan, rekao je Mrkela.

 On je otkrio kakva je situacija sa italijanskim bekom Kristijanom Pićinijem.

Razgovaramo sa Pićinijem, postoji obostrana želja da se taj transfer realizuje. Pregovaramo u ovom trenutku i sa Valensijom i nadam se da ćemo u narednom periodu imati Pićinija pred vama, zaključio je Mrkela.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE