LEGENDARNI TENISER STAO UZ NOVAKA: Stići će daleko, ako nekom ne sine da ga usred turnira deportuje

Legendarni slovački teniser Dominik Hrbati govorio je za medije u svojoj zemlji, a prenosi “Mozzart sport”, o trenutno najaktuelnijoj stvari u svetu sporta, statusu Novaka Đokovića u Australiji i njegovom (ne)igranju na Australijan openu.

On je istakao da je naš teniser omiljen među kolegama, kada se uporedi sa Nadalom i Federerom.

Imao sam samo najbolja iskustva sa Novakom. Uzgred, od trojice najvećih, on je daleko najpopularniji među ostalim igračima! Zato što je uvek tu za ostale. Kada je potrebno da se neko za nešto zauzme, on je uvek u prvom redu, jasan je bio Hrbati.

Zanimljivo je da nije zaboravio ni na podršku koju naši teniseri imaju od strane Srba koji žive u Australiji.

Ne znam zašto svi misle da će Đoković igrati u neprijateljskoj atmosferi. Mora da se uzme u obzir da mnogo Srba dolazi na njegove mečeve. U svakom slučaju biće luda atmosfera, kao na fudbalskim utakmicama. Jedva čekam to da gledam, poručio je Slovak.

Hrbati je uključio i nešto ironičnog tona dok je komentarisao potencijalni nastup prvog tenisera sveta na predstojećem Australijan openu.

Za njega su najvažnija prva dva kola. I zbog atmosfere i činjenice da nije nekoliko dana mogao da trenira. Ključna će biti prva dva kola. Ako uspe njih da prođe, stići će daleko. Naravno, ako nekom ne sine da ga usred turnira deportuje iz Australije. Ali, što dalje bude prolazio na turniru, igraće sve bolje i bolje, siguran je dvostruki finalista masters turnira.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE