Mrkela o tome ko je dobio ponudu za novi ugovor, ko će za to morati da se bori, i za koga su odbili dve ponude!

Na početku priprema Crvene jedan od ljudi od kojih su navijači želeli da čuju stanje u igračkom kadru je sportski direktor Mitar Mrkela.

On je govorio o pojačanjima, kao i za koga su odbili ponude.

Ohija smo završili još prošlog leta, Pićini je blizu dolaska. Danas su stigle povoljne vesti iz Valensije, verujemo da ćemo uskoro da ga imamo u klubu. Zadovoljni smo onim što smo do sada uradili, dolasci će da zavise od odlazaka igrača, počeo je Mrkela.

Milan Rodić je dobio ponudu za novi ugovor, baš kao i Radovan Pankov. Marko Gobeljić i Milan Gajić će u drugom delu sezone morati da se bore za novi ugovor.

Rodić ima ponudu na stolu, pričamo o novom ugovoru. Nadam se daćemo da završim posao, jer je on važan šraf Crvene zvezde. Pankov je dobio ponudu i ugovor će da se nastavi. Gajiću i Gobeljiću nismo dali nove ponude za ugovore, oni će morati dodatno da se dokažu u sledećem delu sezone.

Mrkela smatra da Crvena zvezda može do titule.

Kada imate pet bodova prednosti onda imate veću šansu da osvoji titulu prvaka. Partizan je igrao dobru polusezonu, imali su samo dva remija. Imamo bolji tim od Partizana, možemo da neutralizujemo njihovu prednost. Oni dolaze na Markanu i tu je naša prednost. Kiksirali smo na malim utakmicama, jedini poraz smo imali od Radnika.

Za Lazetića ima ponuda koju je klub odbio.

Imamo zvaničnu ponudu Torina. Stigla je nova ponuda i nismo zadovoljni tom ponudom. Lazetić za sada ostaje u Zvezdi.

O odlasku Miloša Degeneka?

Žao mi je što je Degenek otišao. Odluka je bila njegova. Nismo hteli da ga stopiromo zbog onog što je uradio za nas svih ovih godina. On želi minutažu zbog Svetskog prvenstva. Obeštećenje je 800 hiljada evra.

Njegoš Petrović ima dozvolu da napusti klub, ali pravih ponuda nema.

Nema zvaničnih ponuda. Izuzev za Lazetića. Razgovara se oko Njegoša Petrovića. Blizu je da dobijemo ponudu. Srnić će da produži ugovor, doneli smo odluku da je potreban ekipi, uvek je davao sve od sebe, on je naše dete. Važan je za svlačionicu. Ostali su detalji, ali biće rešeno.

O statusu Bakajoka i Dionija?

Dioni i Bakajoko su igrači pod ugovorom. Idu na pripreme sa nama (Bakajoko ima koronavirus). Verujem da će dobro da rade i da budu konkurenciji za tim, završio je Mrkela.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DRAMA U DENVERU: Jokićeva tripl dabl dominacija, Marej za 2:0! (VIDEO)

Košarkaši Denvera vode sa 2:0 u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije protiv LA Lejkersa. Sinoć su u dramatičnom meču slavili...

POVEZANE OBJAVE