Terzić bez dlake na jeziku: Imamo selektora koji se pita više nego što treba, predsednik saveza je “njihov” čovek

Crvena zvezda je otpočela sa priprema za drugi deo sezone. U prvenstvu Srbije ih očekuje borba sa Partizanom za titulu, koji beži 5 bodova, dok u Ligi Evrope u martu počinju avanturu u 1/8 finala.

Na početku priprema obratio se i generalni direktor Zvezdan Terzić koji nije propustio priliku da “ocne” večitog rivala, kao i FSS.

Momci, kao što tradicija nalaže, da vam poželim dobrodošlicu, čestitam Novu godnu i poželim sve najbolje vama i vašim porodicama. Neobično mi je da se viđamo sada u ovim okolnostima, da imamo minus pet u odnosu na Partizan, sada moram da vam kažem da imamo pakao pred nama naredna 4,5 meseca, imamo nikad bolji tim i nikad boljeg trenera, a imamo minus pet. Spremite se, nemamo slobodnog dana do 26. maja, moramo da budemo ispravni, kvalitetni, morate da budete pravi muškarci, svesni dresa koji nosite. Pred nama je jedna obaveza, a to je da osvojimo titulu, istakao je Zvezdan Terzić na okupljanju u svlačionici crveno-belih.

Potom je Terzić prozvao Milorada Vučelića, Nenada Bjekovića i Dragana Stojkovića Piksija.

Videli ste šta se dešava, videli ste izjavu predsednika Partizana koji hvali suđenje, takođe se to poklapa sa izjavom selektora koji se pita više nego što bi trebalo, na čelu saveza je njihov čovek. Morate da znate da nas čeka teških 4,5 meseca, ali nikad nisam bio tako pun samopouzdanja kao danas, nikad kvalitetniji tim Zvezda nije imala, verujem i ubeđen sam da ćemo biti šampioni, rekao je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODLUČILI: Makabi se vraća u Pionir (FOTO)

Košarkaški klub Makabi Tel Aviv planira da utakmice plej-ofa Evrolige igra u hali Aleksandar Nikolić, javlja izraelski Walla Sports. Ukoliko...

POVEZANE OBJAVE