Trebao je biti ključni ‘točak’ Intera, a sada potpuno besplatno odlazi sa Đuzepe Meaca

U leto 2019. godine Antonio Konte je preuzeo kormilo Intera i kao jedno od svojih prvih pojačanja doveo Stefana Sensija iz Sasuola.

Čelnici milanskog velikana ispunili su veliku Konteovu želju i doveli veznjaka kojeg je tražilo “pola Italije”, za kojeg su Sasuolu platili odštetu od 22.5 miliona eura.

Sensi je trebao biti ‘taj’ oko kojeg će se vrteti igra Intera u nadolazećim sezonama, ali Konteovim odlaskom dogodilo se potpuno suprotno.

Borbeni veznjak daleko je od početne postave Intera ove sezone, startao je tek na otvaranju sezone protiv Đenove, a ukupno je u Seriji A upisao devet nastupa odigravši mizernih 160 minuta.

Inter ga je sada spreman pustiti na pozajmicu i to potpuno besplatno, samo kako bi ovaj 26-godišnjak pronašao sredinu u kojoj će se pokušati vratiti u formu.

Ostaje za videti hoće li se javiti neki klub s ponudom koju je Sensi spreman prihvatiti. Što se tiče Intera, potpuno je slobodan u izboru nove sredine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE