KAD MERIDIAN ČASTI – SVI SU NA DOBITKU: PRE NEGO ŠTO ODIGRAŠ TIKET – PREUZMI BONUS!

Manjak fudbala ne znači i manjak tiketa, jer tu je i Evropsko prvenstvo u rukometu, kao i Evroliga i ABA liga, što to je dovoljno da vas motiviše da odigrate tiket. A, imamo još jedan dokaz da je ovo pravi momenat da se upustite u nezaboravnu kladioničarsku avanturu!

Evo o čemu se radi: sportska kladionica Meridian donosi fantastičan BONUS DOBORODOSLICE OD 500 RSD, za sve novoregistrovane korisnike!

Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmete sjajan poklon bonus bez uslova za depozit!

REGISTRUJ SE – PREUZMI 500 RSD KAZINO BONUS + 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

Dakle, jedan klik i BONUS JE VAŠ!

A, onda… Pogledajte vrhunsku ponudu i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, te sastavite tiket vredan miliona!

Ali, ni to nije sve, jer Meridian misli i na postojeće korisnike. Tako da, ako ste se već registrovali, a do sada niste deponovali svoj novac – uradite to odmah, jer vas čeka fantastičan BONUS NA DEPOZIT OD 100%!

Sećate se da smo rekli da u Meridianu svi dobijaju? Sada vam je jasno i zašto!

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU – Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE PROMOCIJE:

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE