Ovoliko će izlazak iz Arene koštati Partizan!

Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici koje se odrzava u Areni, iseliće košarkaše Partizana iz te dvorane. Odlazak iz Arene će uticati i na smanjenje kapaciteta mesta za navijače, a to znaci daće Partizan biti i u finansijskom gubitku.

U izjavi za Tanjug predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao da će klub ostati bez očekivane zarade

Zabrinut sam. Ako uzmemo u obzir da se u drugom delu sezone igraju odlučujući mečevi, siguran sam da bi Arena tri naredna meseca na svakoj utakmici imala više od 10.000 gledalaca. Po našoj proceni, izlazak iz Arene će klub koštati najmanje 1.000.000 evra. To je užasno veliki novac za Partizan, kako ćemo pokriti taj novac u kasi, za sada ne znam. Ekipa je navikla na Arenu, imamo rezultat u kontinuitetu, svaka promena parketa, koševa i ambijenta remeti postavljeni sistem. Nadam se da ćemo ovu promenu brzo preboleti. Mala dvorana Arene je naš dom tri godine unazad, tamo je naša teretana i sva potrebna medicinska oprema koju je klub nabavio poslednjih godina, rekao je Mijailović.

Deo pristalica Partizana sa godišnjim kartama neće moći da uđe u Pionir, jer prebacuju kapacitet dvorane.

Ispred kluba se najiskrenije izvinjavam svim našim navijačima koji na pojedinim utakmicama neće moći da uđu u halu „Aleksandar Nikolić“. Siguran sam da će razumeti našu situaciju i da će ostati uz naš Partizan i ove momke koji zaista zaslužuju snažnu podršku, rekao je, predsednik Partizana za Tanjug. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPKINJE NA OKUPU: Bregar jasan, cilj postavljen na početku je od krucijalnog značaja

Rukometašice Srbije očekuju dva veoma bitna duela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Naš tim će igrati protiv Bugarske i Turske,...

POVEZANE OBJAVE