Radnički iz Niša predstavio novog napadača

Prva dva pojačanja Radničkog iz Niša u zimskom prelaznom roku su stranci. Prvi je Japanac Risouke Nagasava, koji je bio predstavljen pre tri dana, a drugi je Rus Artur Sagitov (22).

Radi se o napadaču koji je visok 185 centimetara, a Radnički je u njemu prepoznao igrača koji bi trebao da donese kvalitet više na toj poziciji. Sagitov je prošao mlađe kategorije renomirane ruske ekipe Rubina iz Kazanja, a za prvi tim tog kluba, koji dva puta bio šampion Rusije, nastupao je dve sezone i odigrao 13 utakmica. Potom je igrao za Nižnji Novgorod, Volgar i beloruski Smorgon.

Sagitov se stavio na raspolaganje stručnom štabu Radničkog, odradio je sve treninge od početka priprema, a od predstojeće polusezone ima velika očekivanja.

-Radnički je veliko ime u srpskom fudbalu i imponuje mi što sam postao njegov član. Znam šta se od mene ovde očekuje, to su golovi i spreman sam da odgovorim tom izazovu. Svestan sam i jake konkurencije na mojoj poziciji, ali daću sve od sebe da se tokom ovih priprema nametnem i izborim se za mesto u startnoj postavi. Upoznat sam sa učinkom napadača u Radničkom u prethodnih nekoliko godina i video sam da je ovde svake sezone igrao jedan odličan strelac. Moj cilj je da nastavim taj niz i da svojim igrama i golovima pomognem timu da ostvari svoje ciljeve. Radujem se zbog budućeg igranja u srpskoj ligi, rekao je Sagitov.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate sudbine Radonjića i Nastasića na Majorci

Srpskog fudbalera Nemanju Radonjića kroz čitavu karijeru prate turbulencije. Tako je bilo i tokom ove sezone, a izgleda da...

POVEZANE OBJAVE