ABA: Željko Obradović pred put u Podgoricu

U okviru 16. kola ABA lige biće odigrana samo jedna utakmica, a to je utakmica u Podgorici gde će se sastati SC Derbi i Partizan. Sve ostale utakmice odložene su zbog nepovoljne epidemiološke situacije. 

U prvoj utakmica Partizan je bio bolji rezultatom 79:57. Svoja očekivanja pred sutrašnju utakmicu izneo je trener Partizana Željko Obradović.

Još jednom, dobro je da ćemo da igramo utakmicu. U ovoj situaciji kada se odlažu utakmice i u lokalnim prvenstvima po Evropi, za nas je dobro da nastavimo u tom ritmu u kom smo. Da igramo, naravno sa velikim poštovanjem prema ekipi Studentskog centra, zato što su i ovde na utakmici koju smo igrali, i tokom cele lige, pokazali da mogu da igraju veoma dobro. Tako da će to zahtevati da odigramo ozbiljnu utakmicu i budemo koncentrisani od prvog do poslednjeg minuta, rekao je Obradović i dodao da će u timu biti isti igrači kao i protiv Trenta, uz nadu da će se ekipi priključiti Aleksa Avramović. 

Krilni košarkaš crno-belih, Rodions Kuruc je pred utakmicu u Podgorici rekao: 

Sutrašnja utakmica je će biti kao i sve do sada u ABA ligi. Oni su dobar tim, moramo da se dobro pripremimo. Ne znamo koliko će imati igrača jer je puno njih imalo Kovid, ali bićemo spremni za sve što može da nas sačeka u sutrašnjoj utakmici, poručio je Kuruc. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE