MERIDIAN NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: SITI 1.65, INTER 2.30, ARSENAL 2.90

Fudbalska groznica jednostavno ne može da prestane, a ovaj vikend nam donosi potpuno neverovatne mečeve, pa je s toga pravi trenutak da vam Meridian ponudi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

Polako privodimo kraju novogodišnje i božićne praznike, što znači da je pravo vreme da na scenu stupi najbolji fudbal na Starom kontinentu.

U Italiji će se lider šampinata boriti sa još jednim „izazivačem za presto“, dok u Engleskoj nakon narednog kola sve moža biti rešeno kada je u pitanju trka za titulu najboljeg.

Naravno, Meridian ne bi bio najbolja kladionica kada ne bi napravio nešto neverovatno za svoje nove korisnike – ukoliko se registruješ na meridianbet.rs, najbolja kladionica će te častiti sa impresivnih 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE!!!

Zato ti toplo preporučujemo da zgrabiš bonus i pokažeš šta znaš kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar na svetu.

MANČESTER SITI – ČELSI TIP 1, KVOTA 1.65

Da li „građani“ već na polovini šampionata mogu da overe titulu? Mančester Siti već godinama dominira engleskim fudbalom, a sada su na putu da nakon duela sa direktnim konkurentom pređu mislima na obaveze u Ligi šampiona.

Tim Pepa Gvardiole ima ogromnih deset bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Čelsi, koji dočekuje u okviru 22. kola Premijer lige. Matematika je jasna, ukoliko Mančester Siti ostvari trijumf „plavcima“ i svim ostalima će biti veoma teško da ih sustignu do kraja prvenstva.

Izabranici Tomasa Tuhela su nakon jednog očajnog perioda malo konsolidovali svoje redove, ostaje da se vidi da li je to dovloljno za rivala kao što je lider Premijer lige.

SASUOLO – VERONA TIP 1, 2.25

Na prvi pogled utakmica koja je po meri onim ljubiteljima fudbala koji obožavaju veliki broj golova na jednom meču. I Sasuolo i Verona su timovi sa ambicijama da napadnu gol rivala bez obzira kakav je rezultat aktuelan na semaforu. Zbog toga verovatno stoje na sredini tabele italijanske Serije A, ali gotovo redovno prirede svojim navijačima atraktivan i moderan fudbal.

Sasuolo ulazi sa nešto boljim raspoloženjem u nedeljni duel, budući da je u prethodnom kolu razmontirao Empoli rezultatom 5:1, dok će Verona na sve načine pokušati da spreči da veže drugi poraz u nizu.

ATALANTA – INTER TIP 2, 2.30

Da li „boginja“ može totalno da zakomplikuje šampionsku trku u Italiji?

Serija neverovatno teških utakmica za Inter se nastavlja. Simone Inzagi do sada pronalazi načina da maksimalno motiviše igrače za nove izazove, ali sada neće biti potreban veći motiv od toga da se igra derbi kola i da je potrebno napraviti mirno rastojanje u odnosu na drugoplasirani Milan.

Sa druge strane Atalanta jeste na četvrtom mestu italijanskog prvenstva, ali u slučaju trijumfa u nedelju može da priđe na svega četiri boda zaostatka u odnosu na lidera.

Mnogo toga je otvoreno, što nam garantuje atomski fudbal i mnoštvo uzbuđenja!

TOTENHEM – ARSENAL TIP 2, 2.90

Poslednji na redu, ali ne i najmanje bitan, londonski derbi!

Ko bi rekao da će Mikel Arteta doživeti januar u tekućoj sezoni i ne samo da je izbegao otkaz, nego je napravio tim koji je pobrojao brojne simpatije. Arsenal igra odličan fudbal, što potvrđuje visoko četvrto mesto na tabeli Premijer lige, bez obzira na očajan start sezone. Nakon teškog meča sa Sitijem i neočekivanog poraza u FA kupu, sledi utakmica koja ima posebnu čar.

Meč Totenhem – Arsenal ne samo da ima veliki rezultatski značaj, već će pobedniku omogućiti da ostvari prestiž u Londonu.

Antonio Konte i „sparsi“ su u prethodnom kolu doživeli poraz u londonskom derbiju od Čelsija, taj podatak im nameće imperativ pobede protiv Arsenala, kao i to da ako izgube ponovo gube korak za timovima koji su na mestima koja vode u Ligu šampiona.

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE