SKANDAL NA ČIZMI! Juventus priložio sporne fotografije sudije Doverija, traži da se utakmica Superkupa ponovi

Fudbaleri Intera su u sredu uveče osvojili Superkup Italije pobedivši u finalu Juventus 2:1.

Aktuelni prvak Italije je protiv pobednika Kupa slavio pogotkom Aleksisa Sančeza u poslednjim sekundama drugog produžetka, a prethodno je 90 minuta završeno rezultatom 1:1.

Juventus je poveo pogotkom Amerikanca Vestona McKenia, da bi Inter do poravnanja stigao pogotkom Lautara Martineza iz penala koji je izborio Edin Džeko.

Na kraju, ‘Nerazuri’ uspevaju u doslovno poslednjim sekundama postići pogodak i doći do trijumfa. Sada mediji na Čizmi bruje o fotografijama na kojima je glavni arbitar sa spomenutog susreta, Daniele Doveri.

Naime, Doveri je snimljen na aerodromu sa rancem Intera, što je naravno odmah bio povod za podizanje velike bure, a pogotovo je to zasmetalo navijačima Juventusa koji su pronašli dodatni razlog za Interov trijumf.

Čelnici Juventusa su navodno zatražili od vrha Fudbalskog saveza Italije da ponovi finale Superkupa nakon što su procurele fotografije Doverija u javnost.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DULJAJ PRED DERBI: Imaju ideje da iznenade rivala, žao mu je zbog kartona

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju sutra Partizan u 173. večitom derbiju. Nakon 30 kola ligaškog dela, crveno-beli imaju +7 u odnosu...

POVEZANE OBJAVE