Kirjos opet oduševio:”Čuo sam se sa Novakom, želim da osvoji AO”

Nismo baš navikli da Nik Kirjos hvali Novaka Đokovića, ali u trenucima kada srpski teniser prolazi kroz težak životni period u Melburnu, kao najglasnija podrška pojavio se australijski teniser.

U razgovoru za podkast ”Bez granica”, Kirjos je otkrio i da mu se Novak javio na Instagramu i zahvalio mu na rečima podrške.

Nije to očekivao od mene, očigledno je da pod velikim pritiskom, ceo svet je protiv njega. Tretiramo ga kao Novaka Đokovića, a ne kao ljudsko biće. Zamislite kako se on sada oseća. Mislim da mu je potrebna ljudska podrška. Od mene je ima, kazao je Kirjos.

Kirjos je otkrio i da ima ogromnu želju da Srbin osvoji prvi grend-slem u sezoni.

Taj ministar Aleks Hok kaže da je Novak Đoković pretnja našim granicama, ja kažem da nije, tretiramo ga kao da je oružje za masovno uništenje. Došao je da igra tenis, razumem to da ga napadaju zato što nije vakcinisan, ali ima dokumentaciju koja mu dozvoljava da igra.Sada su sav bes usmerili na njega kako bi ga izbacili iz zemlje. Ništa nije uradio, samo hoće da igra tenis. Važno je da igra ovde i važno je za sport!

Želim da je**no osvoji Australijan open i da potom šetam sa majicom na kojoj piše ‘idemo’ i sa maskom Novak Đoković. Bilo bi je**no sjajno, zaključio je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dubai sve dalje od Evrolige, dobili su najgoreg mogućeg protivnika

Činilo se da je Dubai u Evroligi završena priča, međutim poslednje informacije govore da to nije baš tako. Naime, kako...

POVEZANE OBJAVE