RUKOMET JE OPET U MODI: Meridian donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI za Evropsko prvenstvo

Evropsko rukometno prvenstvo, 15. po redu je startovalo i već na početku pokazalo da nas čeka pravi rukometni spektakl.

Posebnu pažnju obratićemo na grupu C, u kojoj se nalazi Srbija, kao i Hrvatska, Francuska i Ukrajina. Mnogi bi je nazvali „grupom smrti“, jer je Ukrajina jedina selekcija koja bi se možda mogla unapred otpisati. Ipak, nema sumnje da nas i u ostalim grupama čekaju sjajni mečevi i borba za svaku loptu.

Naravno, sve to treba ispratiti uz jedan tiket, a gde drugo nego u Meridianu? Naime, sportska kladionica Meridian osim što donosi NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, ovog puta donosi i sjajan BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i automatski vam stiže bonus za online kladjenje.

PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

A, onda pređimo na ponudu:

Češka – Bosna i Hercegovina: kec 1.30, iks 11, dvojka 4.90

Severna Makedonija – Crna Gora: kec 1.35, iks 10, dvojka 4.30

Hrvatska – Srbija: kec 1.50, iks 9.00, dvojka 3.25

Norveška – Rusija: kec 1.10, iks 21, dvojka 11

Slovenija – Danska: kec 8.20, iks 17, dvojka 1.10

Španija – Švedska: kec 2.90, iks 8.80, dvojka 1.60

Tačno je da naši „orlovi“ nisu favoriti, ali ko zna – nisu bili ni 2012. godine, pa su stigli do finala i uzeli srebrnu medalju. Ako verujte u „Orlove“, čeka vas kvota 152 na pobedu na Evropskom prvenstvu!

NOVE PROMOCIJE:

100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT: Uplati depozit i osvoji 100% bonusa na prvu uplatu! Maksimalni iznos bonusa je 5.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji počev od 01.01.2022. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji 100% bonusa na prvi depozit potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 500 RSD.

BOOST ZA PRVI TIKET: Odigraj eSport tiket i uzmi bonus u visini uplate! Maksimalni iznos bonusa je 1.000 RSD. U promociji mogu učestvovati samo igrači registrovani na meridinabet.rs sajtu ili aplikaciji, a koji do sada nisu napravili svoj prvi depozit. Kako bi stekao uslov da učestvuješ u promociji boost za prvi tiket potrebno je da uplatiš depozit u minimalnoj vrednosti od 300 RSD i da odigraš tiket koji sadrži sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends.

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 – u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan bez najboljeg na derbiju!?

Fudbaleri Partizana u subotu protiv Crvene zvezde imaju priliku da uhvate poslednji voz u borbi za titulu šampiona Srbije. Crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE